SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Vásárlóink Magyarországon belüli átvételnél az alábbi szállítási feltételek közül választhatnak:

1. Kiszállítás

A rendelt kiadványokat a rendelés beérkezése után 3-5 munkanapon belül szállítjuk ki. A termék átvételkori fizetésére is van mód (utánvét). Csomagjaink összeállítását és termékeink kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi.

Szállítás költsége Magyarország, Szlovákia és Románia területén:

– Előre fizetéssel (bankkártya /Barion/) esetén: 1290 Ft

– Utánvéttel (átvételkor fizetve): 1490 Ft

– Foxpost csomagpontra: 990 Ft

– GLS csomagpontra: 990 Ft

2. Külföldi szállítás

Magyarország, Szlovákia és Románia kivételével a többi országba való szállítás költségei felől kérjük érdeklődjön a Kapcsolatok oldalon.

3. Garancia – Mi a teendő, ha sérült a csomag?

Ha a csomag átvételekor látszódik, hogy a csomagon sérülés történt, ne vegye át a csomagot, hanem kérvényezze a Kárjegyzőkönyv felvételét. A futár készséggel kitölti az adatokat, így azonnal megkezdődik az eset kivizsgálása. Ha az azonnali kárjegyzőkönyv elkészítésére nincs lehetőség, vagy elsőre nem látszik külsérelmi nyom a csomagoláson, úgy önnek három nap áll rendelkezésre, hogy a káreseményt jelezze a Casparus Kiadó felé az info(kukac)casparus.hu e-mail-címen. Kérjük, őrizze meg a csomagolást és a csomag teljes tartalmát, és kárbejelentő levelében a következőket írja meg, illetve küldje el: mindenképpen írja meg, hogy pontosan melyik csomagról (csomagszám vagy megrendelésszám) és termékről van szó, és azon belül hány darab termék sérült.

Szükségünk lesz továbbá néhány fotóra is a káresetről: a csomag külső csomagolásáról (ha van külsérelmi nyom), a csomag belső csomagolásáról (melyen jól látszódnak a csomagolóanyagok, pl. buborékfólia, térkitöltő párna) és természetesen a sérült termékről/termékekről. Megfelelő képek hiányában a káresetet szállítópartnerünk sajnos nem tudja igazolni. A fentieknek megfelelő bejelentő e-mail megérkezése után mi térítésmentesen elküldjük Önnek újra a terméket.

Termékeinkhez sok örömet és jó olvasást kívánunk!

Képes Kiadó