SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Vásárlóink Magyarország területén történő átvételnél az alábbi szállítási feltételek közül választhatnak:

1. Kiszállítás

A rendelt kiadványokat a rendelés beérkezése után 3–5 munkanapon belül szállítjuk ki. A termék átvételkori fizetésére is van mód (utánvét). Csomagjaink összeállítását a Képregénymarket, termékeink kiszállítását pedig a Foxpost végzi.

Szállítás költsége Magyarország, Szlovákia és Románia területén:

Házhoz szállítás előre fizetéssel (bankkártya [Barion]) esetén: 1690 Ft

Csomagpontra előre fizetéssel: 990 Ft

Az utánvét mindkét esetben +490 Ft

15 ezer forint feletti vásárlás esetén a szállítási költséget mi álljuk.

2. Külföldi szállítás

Magyarország, Szlovákia és Románia kivételével a többi országba való szállítás költségei felől kérjük, érdeklődjön a Kapcsolatok oldalon.

3. Garancia – mi a teendő, ha sérült a csomag?

Ha a csomagon átvételkor sérülés látszódik, ne vegye át, hanem kérvényezze kárjegyzőkönyv felvételét. A futár készséggel kitölti az adatokat, így azonnal megkezdődhet az eset kivizsgálása. Ha az azonnali kárjegyzőkönyv elkészítésére nincs lehetőség, vagy elsőre nem látszik külsérelmi nyom a csomagoláson, úgy önnek három nap áll rendelkezésre, hogy a káreseményt jelezze a Casparus Kiadó felé az info(kukac)casparus.hu e-mail-címen. Kérjük, őrizze meg a csomagolást és a csomag teljes tartalmát, és kárbejelentő levelében a következőket írja meg, illetve küldje el: mindenképpen írja meg, pontosan melyik csomagról (csomagszám vagy megrendelésszám) és termékről van szó, illetve hány darab termék sérült.

Szükségünk lesz továbbá néhány fotóra is a káresetről: a csomag külső csomagolásáról (ha van külsérelmi nyom), a csomag belső csomagolásáról (melyen jól látszódnak a csomagolóanyagok, pl. buborékfólia, térkitöltő párna) és természetesen a sérült termékről/termékekről. Megfelelő képek hiányában a káresetet szállítópartnerünk sajnos nem tudja igazolni. A fentieknek megfelelő bejelentő e-mail megérkezése után mi térítésmentesen elküldjük a terméket.

Reméljük, hogy kiadványainkban örömét leli, és máskor is elégedett vevőink között üdvözölhetjük!

A Képes Kiadó csapata