Papp Laci, a londoni olimpia bajnoka

Papp Laci, a londoni olimpia bajnoka

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

890,00 Ft
Vagy

Gyors áttekintés

1945. tavasza. A II. világháború utolsó napjai még mindig tele vannak tragédiákkal, borzalmakkal, halállal. Az átélt események apatikus, lélekromboló hatása a hatévnyi háborús állapotok után beköszöntő békére is rányomja bélyegét. Egy mindössze 20 éves angyalföldi fiatal­ember azonban megpróbál talpra állni, és a reménytelenség csapdájából kitörve, a sport segítségével, valamint az akarat diadalával igazi Bajnokká válni.
Egyedülálló vállalkozásunkban ezzel a valóban rendhagyó, sport témájú képregénnyel a legendás ökölvívóra, a háromszoros olimpiai bajnok Papp Lászlóra kívánunk emlékezni, abból az alkalomból, hogy első olimpiai aranyérmét 1948-ban, Londonban, a XIV. Nyári Olimpiai Játékokon szerezte meg. A későbbiekben legyőzhetetlen világklasszissá váló magyar bokszoló fordulatos és izgalmas ifjúkori története valódi eseményeket igyekszik feldolgozni. Reméljük, hogy nem csupán a lendületes ívű történet okoz majd örömet olvasóinknak, hanem Papp Laci kőkemény karaktere méltó példát mutat mindazok számára is, akik nem csupán vágyakoznak a siker után, hanem készek kitartóan küzdeni saját terveik megvalósításáért.

Részletek

Kiadás éve: 2012 Oldalszám: 32 Méret: 165x235 mm Rajzolta: Felvidéki Miklós Szerző: Pertics Róbert Fekete-fehér, puha fedeles ISBN: 978-963-08-4151-1 Kiadó: Norien-Clamatel Film Kft.

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.