Vertigo #1 – Y, az utolsó férfi, Constantine, Prédikátor

Vertigo #1 – Y, az utolsó férfi, Constantine, Prédikátor

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

Normál ár: 2 850,00 Ft

Kedvezményes ár: 2 560,00 Ft

Vagy

Gyors áttekintés

Y, az utolsó férfi: A történet egy dögvész idején indul, amikor egyik pillanatról a másikra kipusztul a Föld összes férfija és hím emlősállata. Egyetlen kivétel egy teljesen hétköznapi fiatalember, Yorick Brown. Ő maga sem érti, miért maradt pont ő életben, de igyekszik megtalálni a helyét a nők uralta világban. Ez sokkal nehezebb, mint gondolta, hisz a nők nemcsak megdöbbennek, ha meglátják, de szélsőséges csoportok akár háborús fegyverként is igyekeznek felhasználni az egyetlen élő férfit.
Constantine: John Constantine okkult nyomozó. Feladata annak megakadályozása, hogy a démonok és földöntúli erők elszabadulhassanak a Földön, Ezért állandó harcban áll a pokollal – és néha az égiekkel is.
Prédikátor: Egy hitehagyott tiszteletes, aki megcsömörlött az emberek kétszínűségétől és elfordult hitétől. Isten Szavát birtokolva, Texason átvágva menekülni kényszerül a Gyilkosok Szentje elől, akinek egyetlen célja, hogy őt megölje. A Prédikátor időnként segítséget kap bérgyilkosnak kiképzett barátnőjétől és egy ír vámpírtól, aki nem sokban hasonlít a vérszívókról általában elterjedt képhez.

Részletek

Kiadás éve: 2006 Oldalszám: 98 Méret: 157x240 mm Írta: vegyes Rajzolta: vegyes Szín: színes Kötészet: puha fedeles ISBN: 978-963-0608-46-6 Kiadó: Kingpin

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.