Vertigo #2 – Y, az utolsó férfi, Constantine, Prédikátor

Vertigo #2 – Y, az utolsó férfi, Constantine, Prédikátor

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

Normál ár: 2 490,00 Ft

Kedvezményes ár: 2 240,00 Ft

Vagy

Gyors áttekintés

Y, az utolsó férfi: A történet egy dögvész idején indul, amikor egyik pillanatról a másikra kipusztul a Föld összes férfija és hím emlősállata. Egyetlen kivétel egy teljesen hétköznapi fiatalember, Yorick Brown. Ő maga sem érti, miért maradt pont ő életben, de igyekszik megtalálni a helyét a nők uralta világban. Ez sokkal nehezebb, mint gondolta, hisz a nők nemcsak megdöbbennek, ha meglátják, de szélsőséges csoportok akár háborús fegyverként is igyekeznek felhasználni az egyetlen élő férfit.
Kiderül, hogy a nőket se kell félteni, ha hatalmi harcokról van szó.
Constantine: John Constantine okkult nyomozó. Feladata annak megakadályozása, hogy a démonok és földöntúli erők elszabadulhassanak a Földön, Ezért állandó harcban áll a pokollal – és néha az égiekkel is. Constantine és Féléj szembeszállnak az Éhségdémonnal, és el is kapják de milyen áron?
Prédikátor: Egy hitehagyott tiszteletes, aki megcsömörlött az emberek kétszínűségétől, és elfordult hitétől. Most kénytelen szembenézni élete legelvetemültebb ellenségével, a Nagymamájával, aki a szeme előtt végeztette ki az apját - és az anyjának se kegyelmezett.

Részletek

Kiadás éve: 2006 Oldalszám: 98 Méret: 157x240 mm Írta: vegyes Rajzolta: vegyes Szín: színes Kötészet: puha fedeles ISBN: 978-963-0617-72-7 Kiadó: Kingpin

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.